ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Despre Partner Construct - Constructii Metalice la Cheie

Infiintata in 2006, Partner Construct SRL este o companie tanara si dinamica ce a cunoscut o rapida ascensiune in domeniul constructiilor metalice si a acoperisurilor din tigla metalica. In acest moment putem livra si pune in opera produsele noastre pe intreg teritoriul Romaniei. Succesul nostru s-a datorat mai multor factori, respectiv : Inovatia permanenta, Viziunea de ansamblu si Comunicarea permanenta cu Clientii si furnizorii nostri.

Partner Construct ofera o gama complexa de produse metalice cu utilizare in constructii rezidentiale sau industriale, respectiv: tigla metalica si accesoriile necesare realizarii unui acoperis de buna calitate; table cutate, profile metalice zincate tip Z, C, U, ? sau ∑; structuri metalice, panouri sandwich etc.

Realizam constructii metalice la cheie din domeniul industrial, alimentar, depozite frigorifice, centre de distributie si logistice, centre comerciale, fabrici procesare, ferme, cladiri administrative si showroom-uri, avand o vasta experienta in acest domeniu.

Constructii Metalice Cluj - Panouri Sandwich Cluj Constructor Hale Metalice - Acoperisuri Tigla Metalica Cluj Containere Metalcie Santier - Constructii Modulare Cluj

Va multumim pentru interesul acordat prezentarii companiei Partner Construct si speram sa satisfacem cerintele dvs. Am fi onorati sa va numarati printre clientii sau colaboratorii nostri si va rugam sa ne contactati pentru o informare mai detaliata.